Γυναίκες: Όμορφο ... baby face ... για πάντα ...!


Ο Θεραπευτής

Γυναικείο  ... baby face για πάντα

Και ποια γυναίκα, μικρή ή μεγαλύτερη σε ηλικία, δεν θα ήθελε να έχει πάντα ένα λαμπερό νεανικό πρόσωπο που θα την κάνει να νιώθει τόσο μεγάλη όσο ακριβώς φαίνεται; H Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης, μας λέει τον τρόπο για να τα καταφέρουμε: "Είναι σημαντικό να κάνουμε απολέπιση".

"Η χρήση μιας απολεπιστικής κρέμας το βράδυ, με οξέα ή ρετινόλη, ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας, ανανεώνει την επιδερμίδα, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και φέρνει στην επιφάνεια τα νέα, δίνοντας στο δέρμα λάμψη.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνούν οι γυναίκες να χρησιμοποιούν αντιηλιακή κρέμα την ημέρα, χειμώνα-καλοκαίρι, όχι μόνο όταν πρόκειται να βγουν έξω, αλλά ακόμα κι αν μένουν μέσα στο σπίτι. Η κρέμα ημέρας, με άλλα λόγια, πρέπει να είναι οπωσδήποτε αντιηλιακή. Αν τηρηθούν αυτές τις δύο συμβουλές, θα καταφέρουν να μείνουν για ... πάντα νέες ...! 

Επιπλέον, η χρήση καλλυντικών κρεμών προστασίας στο πρόσωπο και το λαιμό πρέπει να ξεκινάει από πολύ νωρίς, από την εφηβεία ήδη, με προϊόντα βέβαια κατάλληλα για τη συγκεκριμένη ηλικία.

Σημασία για την αντιγήρανση έχει να προλάβουμε τη χάραξη και τη φωτογήρανση της επιδερμίδας, γι αυτό άλλωστε οι θεραπείες με υαλουρονικό οξύ ή το μπότοξ πρέπει να γίνονται όσο το δυνατόν νωρίτερα, με την εμφάνιση δηλαδή των πρώτων σημαδιών γήρανσης».

Πηγές: womenonly.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις